Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezen a télen már hetvennégyen fagytak halálra az országban

December közepe óta duplájára emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

December közepe óta duplájára emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma – írja a hirklikk.hu -, míg addig 37-en hűltek ki végzetesen, január 5-ig már hetvennégyen fagytak meg az országban. A korábbinál többen fagytak meg a szabad ég alatt, de a legtöbben fűtetlen lakásokban hűltek ki végzetesen, illetve kórházba szállításuk közben, és beszállításuk után, mert már nem tudtak rajtuk segíteni. A halálesetek számának növekedését az MSZF többek között annak tulajdonítja, hogy a hajléktalan szállók megteltek, és csak "pénzes helyek" maradtak üresen, de a rászorulók ezeket nem tudják megfizetni. Az aluljárókból kitiltott hajléktalanok közül sokan a főváros körüli erdőkben vertek sátrat, de vannak akik hálózsákban, pokrócba burkolózva, vagy egyszerűen ruhában igyekeznek átvészelni a fagyos éjszakákat.

Hajléktalan
pestpilis.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés