Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aláírásgyűjtést indítanak a szombathelyi hajléktalanszálló Szent Gellért utcába költöztetése ellen

A Százholdért Civil Társaság azt szeretné, ha meghallgatnák a környéken élőket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aláírásgyűjtés a Gazdasági és Városstratégiai Bizottság hajléktalanellátó központot a Szent Gellért 4 szám alá költöztető elvi döntés visszavonásáért!

Puskás Tivadar polgármester, és Lendvai Ferenc tanácsnok urak is úgy nyilatkoztak, hogy a hajléktalanellátó új helyszínét még keresik. Ezzel szemben a Szombathely Gazdasági és Városstratégiai Bizottság 2016 december 12-én elfogadta 42712016 Xll.12l GYB. sz. határozatát, ami tartalmazza azt az elvi döntést, hogy a Szent Gellért út 4 szám alá költöztetik az intézményt. Szeretnénk feloldani ezt az ellentmondást, ezért felszólítjuk a döntéshozókat hogy, a határozatot vonják vissza, ezzel egy időben aláírásgyűjtést kezdeményezünk, hogy az itt élő emberek véleményének nyomatékot adjunk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Százholdért Civil Társaság nevében
Németh Ákos

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés