Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb hajmeresztő száguldozó Szombathely utcáin

A Vörösmarty utcán mutatott be hajmeresztő manővert az Opel.
„A délutáni csúcsban hazafelé tartva a KRESZ szabályait semmibe véve, egy opeles …. a Vörösmarty utcában előzte meg az egész kocsisort. Értem én …………….., de valaki mégis átengedte a vizsgán.” Egy kicsit kiigazítva és cenzúrázva ez kísérőszöveg érkezett ehhez az olvasói videóhoz – amiből kitöröltük a rendszámokat. A lényeg így is jó látható: a szombathelyi belváros szélén levő Vörösmarty utcában egy autós a záróvonalon átlépve nagy sebességgel megelőzi a totyogó kocsisort, majd balra bekanyarodik a Szelestey utcába.

Igaz, a szembejövő sávban nem jön senki és semmi, így nem biztos, hogy annyira balesetveszélyes, mint amilyennek elsőnek tűnik.

Ettől függetlenül egészen hajmeresztő mutatvány, annál is inkább, mert a hónap elején némileg hasonló felvétel Sokkoló videofelvétel a Zanati úton őrjöngő fiatal sofőrről 2018. September 03. 16:53 borzolta a szombathelyi kedélyeket.

Akkor két fiatal játszott Niki Laudát a Zanati úton.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet