Hajrázz! Ma még bekapcsolódhatsz a Nyugat.hu támogatási kampányába!

Már csak 200.000 forint hiányzik! Támogattok?

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Te döntesz! – Ez a címe a hajrájába érkezett, december 14-ig tartó támogatási kampányunknak, mellyel kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni, hogy szerkesztőségünk megemelkedett költségeit fiizetni tudjuk.

Már nincs sok hátra, csak 200.000 forint hiányzik! Eddig ennyien támogattatok minket:

Nyugat.hu

Olyan időket élünk, amikor egy-két ember, néhány kisebb csoport már nem tudja önerőből korrigálni azt az egyoldalú információáradatot, amely napról napra ömlik ránk a kormány által létrehozott és pénzelt médiabirodalomból.

Vidéken különösen nehéz a helyzet, mindössze néhány független lap maradt csak talpon. Közülük az egyik – a legrégebbi és a legnagyobb – a Nyugat.hu.

A mi hangunkat is igyekszik elnyomni a hatalom, megnehezíti számunkra azt, hogy pénzügyi forrásokhoz jussunk. Ezért kell minden eszközt megragadnunk, ezért találkozol olyan gyakran támogatáskéréssel, még ha ez zavar is.

Mögöttünk ugyanis nem állnak sorban támogatásokkal állami cégek és a kormány oligarchái.

Azt kérjük tőled, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd a harcunkat! A hiteles, független, többnézőpontú tájékoztatásért, olyan információkért, melyek szembe mennek az állami propagandával.

Támogasd az igazságot! Minden forint számít!

A Nyugat.hu csapata: Komondi Gábor újságíró, Szilágyi József újságíró, Józing Antal újságíró, Czömpöl Bianka újságíró, Roznár Gyöngyi főszerkesztő, Vincze Ádám kommunikációs munkatárs, Fodor Ármin gyakornok, Mészáros D. Zsolt fotós/videós.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Egyéb