Deéry lemondta

Állítólag a negyedórával a mai játékos bemutató sajtótájékozató előtt mondta le a tájékoztatón való részvételét a Haladás ügyvezetője, Deéry Attila.

Mint ismert, Nagy Gábort, Totka Dánielt és három a felnőtt csapathoz felkerülő Illés Akadémiás játékost ma mutatták be a nagyérdeműnek.

Deéry nem ment el a Vladan Filipoviccsal való egyeztetésre sem. A többek között Halmosi Péter ügyeit is ellátó menedzser direkt a Vladan a Déry Attilával való találkozásért érkezett Szombathelyre, valószínűleg a további együttműködés kidolgozása céljából.

Az egyeztetésre végül Marton Zsolt alpolgármester ugrott be, akit elkísért Vígh Gábor, Fidesz közeli üzletember is.

Mint ismeretes, Vígh még évekkel ezelőtt lemondott a városi képviselőségéről, ám az utóbbi időben vissztérni látszik a közéletbe, s egyre több szerepet kap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport