"Nem vagytok méltók a Halihoz" - üzenik a szurkolók a vezetőknek és a játékosoknak

Két, a Haladás vezetőit, tulajdonosait és játékosait kritizálós felirat jelent meg a szombathelyi stadionon.
Éppen csak, hogy nyilvános lett Michal Hipp vezetőedző menesztése Vezetőedző nélkül a Haladás 2018. September 19. 19:57 , két hatalmas felirat jelent meg a Rohonci úti stadionon. Mutatjuk:
Forrás: Facebook / Hali Tábor
Forrás: Facebook / Hali Tábor

Persze, a szurkolók csalódottsága főleg amiatt van, hogy a Haladás a tabella utolsó helyén áll. De az is benne ehet, hogy Halmosit állítólag ittas vezetésen kapták Halmosi ittasan vezetett? Hipp edzőnek mennie kell? 2018. September 17. 10:58 .

A fotókat a Hali Tábor Facebook-csoport osztotta meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport