Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Dolgozni ment, de meghalt a gyár parkolójában egy férfi Szombathelyen

A saját autójában lett rosszul és már nem tudott kiszállni segítséget kérni. Mire észrevették, már nem lehetett segíteni rajta.

Járó motorú, bekapcsolt világítású autóban fedezték fel éjszaka egy férfi holttestét Szombathelyen, az egyik gyáregység parkolójában. A férfi dolgozni ment és saját autójában lett rosszul, már nem tudott kiszállni segítséget kérni. Mire észrevették, már nem lehetett segíteni rajta.

Értesüléseinkkel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, Prisznyák-Gyuró Sára kommunikációs szervező pedig azt a választ adta, hogy „a megkeresésben említett esetben mentőellátásra nem volt szükség”. Ez a mi olvasatunkban azt jelenti, hogy már újraélesztésre sem volt lehetőség, a halál korábban beállhatott.

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szűkszavú választ küldött kérdéseinkre: „A megkeresésben foglalt esettel kapcsolatban rendőrségi eljárás nem indult” – írta Cser Zsófia címzetes rendőr főhadnagy, megbízott sajtószóvivő. Ez a válasz azonban arra jó, hogy elejét vegye a hasonló esetekben felröppenő pletykáknak.

Maga az eset pedig figyelmeztető lehet az olvasóknak is. Oda kell figyelni a környezetünkben tapasztalható furcsaságokra és nem szabad elmenni a gyanús jelenségek mellett. Ebben az esetben feltehetőleg hosszú ideig, akár órákig állhatott a parkolóban egy járó motorú, bekapcsolt világítású autó.

Természetesen a munkába érkezőknek, vagy onnan távozóknak ez önmagában még nem furcsa, hiszen alig néhány percet töltenek a parkolóban, de ha bepillantanak az autóba és ott kormányra borult embert látnak, vagy esetleg más, szokatlan  pozícióban tartózkodik valaki a járműben, aki látszólag nincs ébren, vagy eszméleténél, akkor nyugodtan kopogjanak be az ablakon. Ha nincs reakció és az ajtót sem lehet kinyitni, akkor tárcsázzák a 112-es segélyhívószámot, mert az illető bajban lehet.

A kép illusztráció
TM/Nyugat.hu

2016. márciusában egy kutyát sétáltató nőnek tűnt fel egy járó motorú autóban kormányra boruló férfi a szombathelyi Domus bevásárlóközpont parkolójában. Az asszony a zöldségestől kért segítséget, hogy nézze meg, mi van a férfival. Az illetőn már nem lehetett segíteni, meghalt a volán mögött.

2017. augusztusában pedig pont a munkahelyéről jött el rosszulléte miatt egy férfi, aki kocsiba ült és hazafelé tartott, amikor szívrohamot kapott és járdán, sétányon áthajtva bokrok közé hajtott az autójával.

Címlapképünk illusztráció, nem a fentebb említett esetnél készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra