Halállistát vezetett a késelő hatodikos lány az osztálytársa neveivel

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.
Mint arról mi is beszámoltunk Megszúrta egyik tanulótársát egy lány a bőnyi általános iskolában April 29. 12:18 korábban, megszúrta egyik tanulótársát egy lány a bőnyi általános iskolában. A rendőrség az ügyben azóta tartott egy sajtótájékoztatót, amin további részletek is kiderültek.

Így az, hogy a késelő kislány egy 20 cm-es késsel szúrta hátba a kicsengetés után az osztálytársát, majd kihúzta a hátából, és a kést a földre dobta. Az is elhangzott, hogy a késelő lány listát vezetett az osztálytársai neveivel: pirossal jelölte azokat, akiket meg akart ölni, zölddel azokat, akiket nem. A rendőrség a kést és a listát is lefoglalta - számolt be a kisalfold.hu.

Nagy Ágnes rendőr ezredes hozzátette, az elkövető kislány egy jó tanuló, csendes gyermek, a motivációját a büntetőeljárás keretében vizsgálják.

A rendőrség közleménye szerint a 12 éves kislányt életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba. A szintén 12 éves elkövetőt a helyszínen elfogták, a lány gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Az MTI beszámlója szerint már túl van az életveszélyen a megszúrt lány.

Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára egy más témában tartott szolnoki sajtótájékoztatón azt mondta, állapotát stabilizálták az orvosok, túl van az életveszélyen.

Az államtitkár arról is szólt: senki nem tud arról, hogy a történteknek előzményük lett volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló