Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Halálos baleset Ausztriában: autónak ütközött a motorvonat

Szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott az a Suzuki márkájú terepjáró, melyet egy érkező motorvonat gyűrt maga alá egy vasúti átjáróban az alsó-ausztriai Tattendorfban (Badeni járás).

A Heute napilap információi szerint a baleset hétfőn este történt egy sorompó nélküli vasúti átjáróban. Az autó sofőrjének esélye sem volt túlélni az ütközést, a Jenbacher motorkocsi szinte teljesen mag alá gyűrte a személyautót, a kiérkező mentősöket szétszóródott autóalkatrészek, törött üveg és vér fogadta.

A vonat utasai és a mozdonyvezető nem sérültek meg. Tavaly egyébként ugyan ennél a vasúti átkelőhelynél volt már egy baleset, akkor egy 83 éves kerékpárost gázolt el el az érkező vonat, aki a kórházba szállítást követően vesztette életét.

Autót gázolt el a motorvonat Tattendorfban
Heute.at/Legner
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra