Tűzoltók szabadították ki a sofőr holttestét és súlyosan sérült utasát Gyöngyösfalunál

Az elsődleges adatok szerint két kisbusz ütközött frontálisan Gyöngyösfalu közelében, a 87-es főúton. Teljes útlezárás van érvényben. A két sofőr a helyszínen elhunyt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Halálos baleset Gyöngyösfalunál – frontálisan ütközött két kisbusz 2022. November 21. 20:07 halálos kimenetelű közlekedési baleset történt hétfőn este a 87-es főúton Gyöngyösfalu és Szombathely között.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két kisbusz. Az egyik járműből szombathelyi tűzoltók szabadították ki a sofőr holttestét és súlyosan sérült utasát.

Két halálos áldozata van a balesetnek a 87-es főúton
TM/Nyugat.hu

A másik járműben nem utazott más a sofőrön kívül, aki szintén életét vesztette.

A baleset körülményeiről később részletesebben beszámolunk.

TM/Nyugat.hu

Jelenleg teljes útlezárás van érvényben, 22 óráig biztosan kerülni kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló