Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fának csapódott a BMW, meghalt a fiatal édesanya Nárainál

Ukrajnai lagziból tartott hazafelé Náraiba az a házaspár, amelynek kocsija a nyálkás úton megcsúszott és a házuktól két kilométerre fának csapódott. A 25 éves nő azonnal meghalt, férje súlyos sérüléseket szenvedett.

Lesodródott

Egyelőre nem tudni, miért tért le a BMW az útról Nárai határában. A rendőrök féknyomot nem, sodródásnyomot viszont találtak. Vasárnap reggel nyolc óra előtt az út nedves, nyálkás volt, de még nem fagyott, a hőmérséklet valamivel fagypont felett volt. Az autó még nagy sebességgel lerepült az útról és megpördülve az út széli vastag törzsű fának csapódott. Az anyósülésen utazó 25 éves nő azonnal életét vesztette, férjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Halálos baleset Nárai határában
Halálos baleset Nárai határában
Tánczos Mihály

Ukrajnából tartottak haza

Azt már a hozzátartozók elbeszéléséből tudjuk, hogy a házaspár ukrajnai lakodalomból jött haza. A hátsó ülésen utazók Szombathelyen kiszálltak. Az képeinken is látszik, hogy a BMW hátsó üléseiben csak minimális esély lett volna a túlélésre, az autó a hátsó részével kapta el a fát. Az áldozat nagypapájától megtudtuk, hogy egy 2,5 éves kisgyerek várta haza szüleit, de ő már soha nem láthatja többet az édesanyját. Több száz kilométer megtétele után két kilométerre voltak az otthonuktól...

Halálos baleset Nárai határában
Halálos baleset Nárai határában
Tánczos Mihály
Félpályán haladt a forgalom

A helyszínelés idejére félpályán haladhatott a forgalom. Az autósok elborzadva nézték a BMW maradványát és valószínű, hogy sokan óvatosabban vezették tovább járművüket. Az érintett családoknak keserű karácsonyuk lesz, az ajándékok, ünnepi vacsora helyett temetést kell szervezniük.
Mi arra kérjük az autósokat, hogy megfontoltan vezessenek. Ha úgy érzik fáradtak, inkább álljanak meg, aludjanak, pihenjenek, hiszen inkább késsenek, mint hogy kárt tegyenek magukban, vagy másokban. Karácsony környékére hideget jósol a meteorológia, mindenképpen javasolt a téli gumik felszerelése. És csak bízhatunk abban, hogy az ünnepek alatt nem kell frissítenünk a Sokkoló rovatunkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra