Halálos baleset Sajtoskálnál

Személyautó és motor ütközött egy kereszteződésben, a német motoros a helyszínen meghalt. Az utat teljes szélességében lezárták.

Ma délután 16:25 körüli időben érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint súlyos közlekedési baleset történt a 8634-es számú úton Sajtoskál irányában. Egy kereszteződésben személygépkocsi és motoros ütközött. A motort vezető 53 év körüli német férfi az ütközést követően a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A közlekedőknek a 8614-es úton Bük és Bő között, valamint a 8634-es úton Bükfürdő és Sajtoskál között teljes útlezárásra kell számítaniuk. A rendőrség vizsgálja a baleset bekövetkeztének körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló