Meghalt az anya, kislánya válságos állapotban van

Skoda hajtott Scania elé Zalalövő közelében.

Egy 8 éves kislány életéért küzdenek, 6 éves testvére pedig súlyosan megsérült, amikor az édesanyjuk által vezetett Skoda egy balra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba és ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő kamionnal. Teljes útlezárás van Zalalövőnél, a 86-os főúton.

Nyaralásra indult egy 38 éves lengyel nő és két kislánya. A 86-os főúton tartottak a rédicsi határátkelő felé szombaton hajnalban.

Egy balra ívelő kanyar után a Skoda eddig tisztázatlan okból áttért amenetirány szerinti bal oldalra.

TM/Nyugat.hu

-Nagyon gyorsan történt minden, annyit tudtam tenni, hogy megkapaszkodtam a kormányban és már ütköztünk. A nyergesvontató irányíthatatlanná vált. A következő gondolatom már az volt, hogy ne jöjjön semmi szembe és csak az árkot kerüljem el. Az utóbbi nem sikerült - mondta el a 112Pressnek a Scaniát vezető férfi, aki nem sérült meg a balesetben. A teherszállító 3 tonna rakománnyal közlekedett.

TM/Nyugat.hu

Az ütközés után mindkét jármű az árokban állt meg, a Rédics felé vezető oldalon.

TM/Nyugat.hu

Az autót vezető nő a helyszínen életét vesztette. Hat éves kislánya súlyosan megsérült, míg nyolc éves lánya életéért sokáig küzdöttek a mentők, majd válságos állapotban szállították kórházba.

TM/Nyugat.hu

A helyszínen teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló