Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Halálos baleset utáni műszaki mentés Celldömölk közelében

Egy Audi ütközött frontálisan munkásokat szállító autóbusszal, miután egy kamion a busz előzésébe kezdett.

A balesetről korábban részletesen beszámoltunk Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek - Frissítve May 06. 15:29 .  Videónkban a rendőrség, a katasztrófavédelem Vas megyei szóvivője mellett a mentőszolgálat regionális igazgatója ad tájékoztatást arról, mi történt.

Ahogyan arról már a baleset után beszámoltunk, az esetnek volt egy harmadik résztvevője is, egy kamion, ami a busz előzésébe kezdett az egyenes szakaszon. Értesülésünket a rendőrségi közlemény erősítette meg.

Egy nemesszalóki lakos személyautóval közlekedett Pápa felől Celldömölk irányába, amikor a 21-es kilométerszelvényben vele szemben egy járműszerelvény egy autóbusz előzésébe kezdett. A személyautó vezetője elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal."

Információnk szerint az autóbusz vezetője az árok széléig lehúzódott az utasokat szállító busszal, hogy elkerülje az ütközést a sodródó Audival.

Hallos baleset Celldömölk közelében
TM/Nyugat.hu

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Két fiatal halt meg a busznak ütközött Audiban Mersevátnál - 14-en megsérültek

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra