Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Grand Vitara gázolhatta halálra a kerékpárost Körmendnél

Egy Suzuki Grand Vitara sofőrjét keresi a rendőrség, ő gázolhatta halálra a körmendi férfit, majd megállás nélkül elhajtott.

Frissítés 2013.10.07. A Rendőrség közleménye

A Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy, ez idáig ismeretlen rendszámú, feltehetően Suzuki Grand Vitara típusú személygépkocsival közlekedett a 86-os számú főútvonalon Körmend felől Nádasd irányába, 2013. október 6-án 19 óra 5 perc körüli időben.

Haladása során a 86-os számú főút és Körmenden, a Hegyaljai utca kereszteződésénél az „Előzni tilos!” tábla hatálya alatt az előtte közlekedő, ismeretlen személygépkocsi előzésébe kezdett, amelynek során – a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávban – összeütközött a vele szemben közlekedő kerékpárossal. A férfi az ütközés következtében az úttestre esett és a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A közlekedési balesetet feltehetően okozó járművezető megállás nélkül távozott a helyszínről. A hatóság kéri azon személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését, akinek járművét egy Suzuki Grand Vitara típusú gépkocsi az érintett útszakaszon megelőzte! Továbbá kéri azon személyek jelentkezését is, akik a 76-os számú főút Körmend és Zalaegerszeg, valamint a 86-os számú főút Körmend és Zalalövő közötti szakaszán 2013. október 6-án 19 óra 5 percet követően láttak olyan járművet, amelynek jobb első lámpája nem világított és a jobb első részé megrongálódott!

Helyszínelés a 86-oson
Helyszínelés a 86-oson
Tánczos Mihály

Fentiek mellett a hatóság kéri, aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hivatali munkaidőben hívja a 06-94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16 óra között, P.: 8-13 óra között) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábban írtuk

Hosszú ideig teljes útzár mellett helyszínelt a rendőrség Körmend mellett, a 86-os főúton, a Csörnöc-híd közelében. Információink szerint 19 óra után cserbenhagyásos gázolás történt.

Cserbenhagyásos gázolás Körmend közelében a 86-os főúton
Cserbenhagyásos gázolás Körmend közelében a 86-os főúton
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, hogy egy férfi tartott Körmend irányába kerékpárjával, amikor eddig ismeretlen okból - feltehetőleg előzés közben - elütötte őt egy cikkünk megjelenésekor még ismeretlen jármű. A kerékpáros az óriási erejű ütközés pillanatában meghalt. Sem a gázoló, sem az esetlegesen előzött jármű nem állt meg.

A rendőrséget olyanok értesítették, akik a holttestet észlelték az egyébként forgalmas úton. Az ütközési pontnál - a körmendi bekötőútnál - három sávos az úttest a Rédics felől érkezők számára kialakított kanyarodósáv miatt, 60 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben és záróvonal tiltja az előzést.

A rendőrség az útzárnál sok olyan ember adatát vette fel, akik szolgálhattak hasznos információval a gázolóval kapcsolatban. Úgy tudjuk, a nagy erejű ütközés miatt számos anyagmaradvány maradt a helyszínen a cserbenhagyó kocsijáról. Az összetört elejű jármű Zalaegerszeg, vagy Rédics felé hajthatott el a helyszínről.

Kérjük Olvasóinkat, hogy ha október 6-án 19 óra után Körmend környékén, a dél-nyugati határsávban, vagy Zalaegerszeg felé törött elejű, esetleg véres járművet láttak, vagy valaki ilyen járművel járt be garázsba, fészerbe, erdősávba stb., akkor haladéktalanul hívják a 107-es, vagy 112-es segélyhívót.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló