Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Füstmérgezésben halhatott meg egy idős ember Zalakaroson

A melléképületben lakó idős ember megpróbált kimenekülni a 20 négyzetméteres szobában keletkezett tűz füstje elől, de az előszobában összeesett és meghalt.

Vasárnap délelőtt, nem sokkal fél 11 előtt érkezett jelzés a Katasztrófavédelemhez, amely szerint egy zalakarosi, Fő utcai családi ház idős lakója nem ad életjelet magáról.

A bejelentő elmondta azt is, hogy a bejárati ajtó kulcsra van zárva, odabentről pedig folyamatos jelzést ad egy szén-monoxid-érzékelő.

Nem tudott kimenekülni a füst elől és meghalt egy idős ember Zalakaroson
TM/Nyugat.hu

Hat zalakarosi tűzoltó egy járművel perceken belül a helyszínre érkezett, akik a százhúsz négyzetméteres ingatlannal egybeépített nyolcvan négyzetméteres melléképületben egy korábbi tűz nyomait észlelték, az ablakok is erősen kormozódtak.

A tűzoltók a melléképület ajtaját kinyitották, és az előszobában egy holttestet találtak. Nem zárható ki, hogy menekülés közben szenvedett halálos füstmérgezést a ház lakója.

A tűz egy húsz négyzetméteres hálószobát érintett, ahol hősugárzó, heverő, ülőgarnitúra és függöny égett. A katasztrófavédelem a tűz pontos keletkezési idejét, helyét és okát vizsgálja.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló