Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálos gázolás szemtanút keresi a rendőrség

Az M1-es autópályán hajtott át valaki egy férfin.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11000/212/2020. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 26-án 17 óra 15 perc körül ismeretlen személy közlekedett az M1 autópálya Győr felé vezető oldalán az általa vezetett járműszerelvénnyel. Haladása során a 66-os kilométerszelvénynél a járműszerelvénnyel egy ismeretlen személyazonosságú férfin áthajtott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es , 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A címlapkép illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra