Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálos baleset - kameránk elé állt a kalandpark megtört vezetője

24 órával a kalandparkban történt halálos baleset után fejeződött be a helyszíni szemle Gyöngyösfaluban. Nem sokkal később a park vezetője kiment az újságírókhoz és válaszolt azokra a kérdésekre, amelyek nem veszélyeztetik a nyomozás érdekeit.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A halálos balesetről és az éjszakai helyszíni szemléről korábban már beszámoltunk. A rendőrök pénteken délután hagyták el a park területét.

Szőnye Péter, a park ügyvezetője nem sokkal később kiment az újságírókhoz. A megtört férfi válaszolt a kérdésekre.

Hangsúlyozta, hogy semmilyen előjele nem volt a balesetnek, de bármit is állapítson meg a vizsgálat, mindenkitől bocsánatot kérnek, aki a tragikus kimenetelű esetben érintett. A sérült diákoknak mielőbbi felépülést kívánt és osztoznak a gyászolók fájdalmában.

Gyökerestől fordult ki a fa
112press.hu

Az ügyvezető elmondta, hogy utoljára három hónapja, 2020. júliusában volt felülvizsgálat a parkban és mindig odafigyeltek arra, hogy minden eszközük kitűnő állapotban legyen, napi szinten végezték a karbantartást. A legsúlyosabb balesetek eddig csonttörést jelentettek a kalandparkban.

Az erdei drótkötélpálya nagyon népszerű, nem csak a fiatalok körében
112press.hu

Az elhunyt fiatalember éppen az egyik akadályon volt, amikor a drótkötélpálya részét képező fa kidőlt és magával rántott egy másik fát is. (A hírek sokáig csak egy kidőlt fáról szóltak a hivatalos rendőrségi hír alapján, a második fáról a 112Press számolt be.)

A kidőlő fa által magával rántott másik fa
112press.hu

Úgy tudjuk, hogy a diákokat meghallgatta a rendőrség és csak a késő esti órákban indultak vissza Keszthelyre.

A keszthelyi diákok busza a kalandpark parkolójában
112press.hu
Az áldozat egy keszthelyi gimnázium tanulója volt. Varga Sz. Gábor iskolaigazgató a Keszthelyi Televíziónak elmondta, hogy a Tankerülettel karöltve pszichológiai segítséget nyújtanak az érintett diákoknak.
Megemlékezés Keszthelyen - a Keszthelyi Televízió felvétele
112press.hu
(Címlapképünk montázs.)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés