Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Halálos motorbaleset Celldömölknél – Frissítve

Próbálták újraéleszteni a motorost, de nem jártak sikerrel.

Frissítés:

Celldömölk irányába tartott Mesteri felől egy Honda típusú motorkerékpár, ami egy jobbra ívelő kanyarban átsodródott a szemközti sávba.

TM/Nyugat.hu

Szemből egy Dacia személyautó érkezett, amelynek a vezetője észlelte a felé tartó motorkerékpárt. A sofőr jobbra, az árok felé kormányozta a gépkocsit, de frontálisan ütközött a motorkerékpárral.

TM/Nyugat.hu

A balesetben a harminc év körüli motoros férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. Próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

TM/Nyugat.hu

A Daciában két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Teljes útlezárás mellett a műszaki mentés, várhatóan 22:30-kor nyitják meg az utat a forgalom előtt.

Korábban írtuk:

Teljes útlezárás van érvényben Celldömölk és Mesteri között, ahol frontálisan ütközött egy Honda motorkerékpár és egy Dacia SUV.

TM/Nyugat.hu

Információink szerint a motor vezetője a helyszínen életét vesztette, próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A Daciából két embert szállítottak kórházba.

TM/Nyugat.hu

Tudósítónk a helyszínen van, később bővebb információkkal jelentkezünk a balesetről.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra