Halálos baleset frissen vásárolt motorral Sitkénél

Hazafelé tartott új motorjával egy 25 éves, celldömölki fiatalember és eddig ismeretlen okból hatalmasat fékezett. Nyílegyenes útról lesodródva csapódott egy betonáteresznek, a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Eddig ismeretlen okokból fékezett nagyot a fiatal motoros, aki aznap vásárolta Aprilia típusú, 50 köbcentis segédmotor-kerékpárját. ( Frissítés: sikerült beszélnünk az elhunyt barátjával, aki segédkezett a használt motorkerékpár adás-vételénél. Tőle azt tudtuk meg, hogy a motor nem 50 köbcentis volt, mint ahogy az a helyszínen elhangzott, hanem 125 köbcentis. A jármű az általa elmondottak alapján megfelelő állapotban volt.) A fékezéstől számítva kb. száz méterre csapódott neki a motor egy betonáteresznek, a celldömölki fiatalember bukósisakja lerepült. Olyan súlyos fej- és mellkas sérüléseket szenvedett, hogy a mentők egyórás erőfeszítése ellenére meghalt.

Halálos baleset frissen vásárolt segédmotorkerékpárral
Halálos baleset frissen vásárolt segédmotorkerékpárral
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, a fiatalembert az édesapja és testvére követte autóval, így ők értek először a baleset helyszínére. A helyszínelés idejére a rendőrök a forgalmat Sitke belterületén a Vadkert és a Hunyadi út irányába terelték.

Halálos baleset frissen vásárolt segédmotorkerékpárral
Hosszú féknyomot hagyott a kerék az aszfalton
Tánczos Mihály

Az érintett szakaszon 60 kilométeres sebességkorlátozás volt érvényben. A hosszú féknyom alapján valószínűsíthető, hogy a fiatalember ennél gyorsabban haladt. Úgy tudjuk, nem volt az úton semmi, ami fékezésre kényszerítette volna a motorost. A rendőrség lefoglalta a frissen vásárolt Apriliát, hogy igazságügyi szakértő megvizsgálhassa, lehetett-e a tragikus balesetben szerepe műszaki hibának.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló