Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálos verekedés lett abból, hogy csak egy ember tartózkodhatott a kisboltban

Egy nyugdíjas rendőr zokon vette, hogy megelőzték a sorban, a fiát küldte az áldozat után.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A verekedés amiatt robbant ki, hogy az áldozat beugrott egy sörért egy tatabányai, lakótelepi kisboltban, viszont az ajtó előtt várakozó nyugdíjas rendőrtiszt felelősségre vonta őt, mivel szerinte neki kellett volna a férfi előtt bemenni a boltba, ahol egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat - számolt be a Blikk .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A feldühödött rendőrtiszt ezek után felhívta a fiát, akit Ferenc után küldött. Dulakodni kezdtek, elsőként Ferenc ütötte meg a rátámadó férfit. A következő ütés viszont őt érte, melynek következtében a földre zuhant, bevágta a fejét a kőfalba. Azonnal eszméletét vesztette, védekezni nem tudott, de a támadója tovább sorozta a fejét – mondta a lapnak az áldozat bátyja.

Az egyik ütés eltörte az orrcsontját, de a férfi nem halt meg azonnal, a vérében fekve fuldoklott, a támadója pedig meg sem próbált segíteni rajta. Mint a boncolási jegyzőkönyvből kiderült, halálát nem a fejsérülése, hanem az orrvérzés miatti fulladás okozta: csak oldalra kellett volna fordítani, hogy levegőt kapjon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés