Halálra gázolt az intercity egy embert, hatalmas kavarodás a menetrendben

Szombathelyi vonatot is érint.

A Déli pályaudvarról Zalaegerszegre 7 órakor elindult Göcsej InterCity Székesfehérvárnál halálra gázolt egy embert.

A Déli pályaudvarról Szombathelyre 10 órakor induló Bakony InterCity (904-es számú vonat) nem IC minőségű kocsikat továbbít. A Déli pályaudvarról Ljubljana állomásra 9 órakor elindult Citadella InterCity (IC246 számú vonat) Székesfehérvár állomáson várakozik a baleseti helyszínelés ideje alatt. Jelentős késéssel közlekedik majd - írja a Mávinform .

Reggel a Déli pályaudvarról Zalaegerszegre 7 órakor elindult Göcsej InterCity (952-es számú vonat) Székesfehérvárnál halálra gázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt Székesfehérvár és Sárszentmihály állomás között nem közlekedhetnek a vonatok.

Az utasokat pótlóbuszok szállítják el. A buszok Várpalota és Székesfehérvár viszonylaton helyettesítik majd a vonatokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek