Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hali utolsó útja - Elbúcsúztatták Halász Norbertet

A médiában operatőrként, egy benzinkútnál kiszolgálóként dolgozott, szabadidejében pedig a barátaival motorral rótta az egykori és jelenlegi Magyarország útjait. Sokan ismerték és szerették Szombathelyen. 36 évet élt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Facebook-on röppent fel a hír, "Hali" elment. Percekkel később már tucatnyian válaszoltak, kétkedéssel."Ez most csak valami hülye vicc, ugye?" De ilyesmivel talán senki nem viccel. Halász Norbert, a Szombathelyi Televízió egykori operatőre, a belvárosi Shell benzinkút mindig mosolygós és segítőkész kiszolgálója, a nagy motoros valóban elment.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Korábban, édesapja halála után már átesett egy komoly betegségen, nagyon megviselte a kényszerű elválás. De arra, hogy 36 évesen megálljon a szíve és már ne lehessen rajta segíteni, senki nem számított.

A búcsúztatására több százan érkeztek a Jáki úti temetőbe. Egykori munkatársak, barátok, ismerősök álltak lehajtott fejjel a szertartás alatt. Az urna előtt Norbi mosolygós képe állt, bekeretezve. A leggyakrabban ilyennek láthatta a család, a barátok.

Halász Norbert búcsúztatása a Jáki úti temetőben
Halász Norbert búcsúztatása a Jáki úti temetőben
Tánczos Mihály

Ha valaki balesetben, vagy súlyos betegségben hal meg ilyen fiatalon, azt talán könnyebb feldolgozni, mert ott vannak okok. A szívhalál viszont nem ilyen. Érthetetlen, felfoghatatlan.

Halász Norbert
Halász Norbert
Szombathelyi Televízió

Mint kollégától búcsúzunk most. Operatőrként a kamera azon oldalán állt, amit szinte soha nem láthatnak a nézők, de olyat mutatott, ami szórakoztatott, informált, oktatott. Az SZTV egy olyan filmmel búcsúzott , ahol rendhagyó módon a kamerák előtt láthattuk a csupaszív szakállast.

Jó fényeket és széles utat, Hali!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés