Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

15 hónapra eltiltották a vezetéstől Halmosi Pétert, a Haladás volt csapatkapitányát

350 ezer forint büntetést is fizetnie kell az ittas vezetésért.

A bíróság Halmosi Pétert 350.000 Ft pénzbüntetésre és 1 év 3 hónap B kategóriájú járművezetéstől eltiltásra ítélte, a járművezetéstől eltiltás tartamába a 2018. szeptember 2-tól eltelt időt beszámítani rendelte - tudtuk meg a Szombathelyi Törvényszéktől.

Halmosit 2018. szeptember 2-án hajnalban igazoltatták a rendőrök Halmosi ittasan vezetett? Hipp edzőnek mennie kell? 2018. September 17. 10:58 a szombathelyi Szűrcsapó utcában, kiderült, hogy enyhe-közepes fokban ittasan vezetett. Az ítélet jogerős.

Halmosi korábban a Haladás csapatkapitánya, fenegyereke volt, egy hónapja renitens magatartása miatt kitették a csapat keretéből Kitették Halmosit a Haladásból 2019. February 13. 17:20 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra