Frissítve: halott nőt talált a ház gondnoka hajnalban egy szombathelyi tízemeletes tövében

Nem a tetőről, hanem valamelyik emeleti oldalfolyosóról ugrott ki a 40-es éveiben járó nő.

Frissítés: Nem a tetőről, hanem valamelyik emeleti oldalfolyosóról ugrott ki a 40-es éveiben járó nő. A holttestet a ház gondnoka találta meg 3:35-kor. Az elhunyt a ház második emeletén, de másik oldalon lakott.


Hajnali fél négykor földön fekvő holttestet talált valaki a szombathelyi Hunyadi út kilencemeletes épületénél, két szárny között.Egy házban lakó férfi elmondta, hogy rendőrök mentek fel a ház tetejére, így feltételezhető, hogy onnan történt a halálos zuhanás. Azt egyelőre nem tudni, hogy öngyilkosság, baleset, vagy szándékos emberölés történt-e. Néhány napja egy férfi zuhant a negyedikről az aszfaltra Szombathelyen, ő is meghalt a helyszínen. - Amint többet tudunk, jövünk vissza a részletekkel.

Halott nő Szombathelyen
Tánczos Mihály

Mint azt megtudtuk, a Hunyadi utcai háznál öngyilkosság után zárták le a tetőre vezető kijáratot, de ez sem akadályozta meg az öngyilkosságokat. A mostani eseten kívül legalább négyen ugrottak le valamelyik emeletről.

Egy külföldi származású asszony a 90-es években a 10. emeletről ugrott, de a zuhanását több akadály is tompította, míg végül a bejárat feletti tetőre esett. Súlyosan megsérült, de felépült és a hírek szerint boldog életet él, rendszeresen jár sportolni is. A többi ugró viszont a helyszínen életét vesztette. Nem mind a ház lakói voltak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló