Hangot adunk nektek! – Így készül a Nyugat és ezért gyűjtünk stúdióra

Kérdezzetek egy független médiától! Beszélgetés a Nyugat.hu szervezésében.

A Nyugat.hu a Budapesten kívüli legnagyobb független hírportál. Nyitott szerkesztőségi napok sorozatunkban rendszeresen beszámolunk az érdeklődőknek a munkánkról és a média helyzetéről. Ezt a beszélgetést a pandémia miatt most online tartjuk meg.

A beszélgetés apropója, hogy december 2-án indult adománygyűjtő kampányunk, "Hangot adunk nektek! Segítsetek elindítani új stúdiónkat!" jelmondattal. Célunk összesen 2,5 millió forint összegyűjtése, amelyből már 1,8 millió megvan. Köszönet nektek, nagyon! A pénzből stúdiót szeretnénk építeni.

Itt éred el támogatói oldalunkat.

Mészáros D. Zsolt

Amellett, hogy elmondjuk, mennyire érdekes, kemény, vagy éppen humoros részei vannak ennek a munkának, arra is válaszolunk, miért van szükségünk az új stúdióra.

Természetesen válaszolunk kérdéseitekre is, melyeket elküldhettek a jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu címre, megírhattok az eseményhez kommentben vagy feltehettek az online beszélgetés alatt is.

Résztvevők:

 • Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője
 • Józing Antal, a Nyugat.hu újságírója
 • Szilágyi József, a Nyugat.hu főmunkatársa
 • A rendezvény a Nyugat.hu oldalán és a Nyugat.hu Facebook-oldalán is élőben követhető.

  És ne feledjétek: itt támogathatjátok a Nyugat új stúdiójának létrejöttét.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Podcast