Hangot adunk nektek! – Segítsetek elindítani az új stúdiónkat!

Indul a Nyugat.hu adománygyűjtő kampánya. 2,5 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, hogy együtt építsünk fel egy új stúdiót. Csatlakozz te is támogatóinkhoz!

Hangot adunk nektek! – Segítsetek elindítani az új stúdiónkat! Ezzel a jelmondattal vágunk neki a 2021. december 2-től 16-ig tartó támogatásgyűjtő kampányunknak.

Célunk 2,5 millió forint összegyűjtése, amelyből stúdiót szeretnénk építeni.

Ide kattintva segíthetsz te is nekünk!

Min dolgozunk mi itt a Nyugat.hu-nál? Miért támogass bennünket?

Furcsa egy év volt 2021, eltűnő, majd ismét felbukkanó koronavírus-járvánnyal, home office-szal, felszabadult nyárral, őszi előválasztással, miközben folyamatosan tartották hadgyakorlataikat az álhír-, és propagandahadseregek.

A nehezebb körülmények ellenére szerkesztőségünk ugyanúgy igyekezett nektek hiteles és pontos hírekkel szolgálni napról napra. Nem elfeledkezve sem a könnyedebb, sem a súlyosabb témákról.

A nagyon változatos témájú és hangvételű tartalmainkat egy dolog biztosan összeköti: Te, az olvasó. Te vagy működésünk központjában, neked írunk, a te érdekedet képviseljük, és nagyon sokszor te adsz témákat is, amelyeknek utána megyünk.

Olvasóink bekopognak szerkesztőségünk ajtaján, felhívnak minket telefonon, elárasztanak levelekkel és üzenetekkel – aminek mi szívből örülünk.

Ahogy annak is, hogy eddigi támogatásaitok, adományaitok alapjaiban járultak hozzá, hogy gazdasági és politikai érdekköröktől függetlenül tudjunk dolgozni. (Támogatási oldalunkon még több dolgot olvashatsz rólunk és a munkánkról.)

Miért építünk stúdiót és mire szánjuk a pénzt?

Hírportált készíteni ma már nem csak cikkírást jelent, fontos a hang és a videó is. Ezért indítottuk el podcastjainkat és a YouTube-csatornánkat.

Szeretjük a mostani, a szerkesztőségünk kis konyhájából leválasztott helyiséget, de a podcastjainkhoz, vendégeinkhez, interjúinkhoz, személyes beszélgetéseinkhez professzionálisabb környezet méltó. A nagyobb tér és a jobb technikai eszközök ahhoz is kellenek, hogy jobb minőségű képet és hangot adjunk neked.

Építsünk együtt stúdiót!

Ne feledjétek: Hangot adunk nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Egyéb