Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hangot adunk nektek! – Segítsetek elindítani az új stúdiónkat!

Indul a Nyugat.hu adománygyűjtő kampánya. 2,5 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, hogy együtt építsünk fel egy új stúdiót. Csatlakozz te is támogatóinkhoz!

Hangot adunk nektek! – Segítsetek elindítani az új stúdiónkat! Ezzel a jelmondattal vágunk neki a 2021. december 2-től 16-ig tartó támogatásgyűjtő kampányunknak.

Célunk 2,5 millió forint összegyűjtése, amelyből stúdiót szeretnénk építeni.

Ide kattintva segíthetsz te is nekünk!

Min dolgozunk mi itt a Nyugat.hu-nál? Miért támogass bennünket?

Furcsa egy év volt 2021, eltűnő, majd ismét felbukkanó koronavírus-járvánnyal, home office-szal, felszabadult nyárral, őszi előválasztással, miközben folyamatosan tartották hadgyakorlataikat az álhír-, és propagandahadseregek.

A nehezebb körülmények ellenére szerkesztőségünk ugyanúgy igyekezett nektek hiteles és pontos hírekkel szolgálni napról napra. Nem elfeledkezve sem a könnyedebb, sem a súlyosabb témákról.

A nagyon változatos témájú és hangvételű tartalmainkat egy dolog biztosan összeköti: Te, az olvasó. Te vagy működésünk központjában, neked írunk, a te érdekedet képviseljük, és nagyon sokszor te adsz témákat is, amelyeknek utána megyünk.

Olvasóink bekopognak szerkesztőségünk ajtaján, felhívnak minket telefonon, elárasztanak levelekkel és üzenetekkel – aminek mi szívből örülünk.

Ahogy annak is, hogy eddigi támogatásaitok, adományaitok alapjaiban járultak hozzá, hogy gazdasági és politikai érdekköröktől függetlenül tudjunk dolgozni. (Támogatási oldalunkon még több dolgot olvashatsz rólunk és a munkánkról.)

Miért építünk stúdiót és mire szánjuk a pénzt?

Hírportált készíteni ma már nem csak cikkírást jelent, fontos a hang és a videó is. Ezért indítottuk el podcastjainkat és a YouTube-csatornánkat.

Szeretjük a mostani, a szerkesztőségünk kis konyhájából leválasztott helyiséget, de a podcastjainkhoz, vendégeinkhez, interjúinkhoz, személyes beszélgetéseinkhez professzionálisabb környezet méltó. A nagyobb tér és a jobb technikai eszközök ahhoz is kellenek, hogy jobb minőségű képet és hangot adjunk neked.

Építsünk együtt stúdiót!

Ne feledjétek: Hangot adunk nektek!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Egyéb