Nagy erőkkel keresi a rendőrség 15 éves Papp Alexet

Harkáról tűnt el a kamasz, október 15. óta nem tudni hol van.

A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Papp Alex eltűnésének ügyében. A fiú a harkai címéről október 15-én eltávozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Papp Alex tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.

De névtelenül is lehet bejelentést tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló