Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rövid időn belül három baleset is történt Szombathelyen, ugyanazon okból

Talán a járvány tereli el a figyelmünket.

Motor elé hajtó autó, jármű oldalának ütköző robogó, ráfutás. Szerdán délután rövid időn belül több olyan közlekedési baleset is történt Szombathelyen, ami egyértelműen figyelmetlenségre vezethető vissza.

Egy helyi lakos közlekedett Mitsubishi személygépkocsijával a Pohl-tó utcában, amikor haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére behajtott a Körmendi út kereszteződésébe, ahol összeütközött egy Körmend irányába közlekedő motorral.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A balesetben a motoros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

Későn észlelte a megálló autót a motoros

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a közelben is.

szg2_2a
TM/Nyugat.hu

Egy helyi lakos motorkerékpárral közlekedett a Szent Gellért utcában a Károly Róbert utca felől, amikor haladása során későn észlelte az előtte, forgalmi okok miatt lassító Fiat személyautót. A motoros fékezett, amitől a jármű "beszitált"  és többször nekiütközött a személyautó oldalának.

szg3
TM/Nyugat.hu

A balesetben a motoros az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült.

szg3_2a
TM/Nyugat.hu

Ráfutás a 11-es Huszár úton

A belváros irányába tartó Ford személyautó vezetője forgalmi okból fékezett, ezt a mögötte érkező Opel vezetője későn észlelte és már nem tudott időben megállni.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

Személyi sérülés ennél a balesetnél nem történt.

.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra