Három év után visszatér az Álarcos Énekes az RTL-re

A show-ban hírességek jelmezbe bújva énekelnek dalokat, a nyomozók feladata pedig az, hogy kitalálják, kit rejt az álarc.

Három év után visszatér az Álarcos Énekes az RTL-re - jelentette be Kolosi Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott interjújában.

A részleteket nem árulta el, így az sem derült ki, hogy ki lesz majd a műsor házgazdája és kik ülnek majd a nyomozói székben. Az viszont kiderült, hogy a negyedik évad ősszel kerül adásba.

Az Álarcos Énekes 2020 tavaszán indult az RTL klubon. A show lényege, hogy ismert emberek jelmezekbe bújva énekelnek dalokat, a nyomozóknak (vagy zsűrinek) pedig az a feladata, hogy kitalálja, kik lehetnek a maszkok alatt.

A show 2021 őszén jelentkezett új évaddal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű