Három helyen is parkoló épül a szombathelyi Derkovitson

Az egyiket már el is kezdték kialakítani.

Három helyszínen új parkolóhelyek épülnek a Derkovits városrészen, önkormányzati forrásból - számolt be hétfőn a fejlesztésről Facebook-bejegyzésében Horváth Soma alpolgármester és városi képviselő. Mint kiderült, a Szűrcsapó utca 6. mellett 14, a Szabó Miklós, Bem és Szűrcsapó utca találkozásánál 6, a Szűrcsapó utca 8-10. mellett pedig 12 parkolóhely épül a következő hetekben. Az egyik helyszínen, a Szűrcsapó utca 8-10. környékén már el is kezdődött az építkezés.

Horváth Soma / Facebook

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Horváth Soma jelezte, hogy a munkálatok során nem kell fákat kivágni, sőt, a Szűrcsapó u. 8-10. mellett épülő parkolóknál két új facsemete is elültetésre kerül majd. Emellett a gyerekek biztonsága érdekében a játszótér sövénysorral és korlátokkal is védve lesz.

Horváth Soma / Facebook

A beruházás várhatóan - az időjárási viszonyoktól függően - két hónapon belül készül el.

A terv részletei
Horváth Soma / Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet