Három hónap alatt nyolc kerékpárt lopott el Körmenden és Szombathelyen a férfi

Ezen felül egy kisteherautó nyitott platójáról szerszámokat lopott el, valamint három üzletből 400 ezer forint értékben lopott el élelmiszereket.

12 rendbeli lopás és 3 rendbeli lopás kísérlete miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki 2023 januárjától 2023 márciusáig nyolc sértett kerékpárját – köztük hét lezáratlant – tulajdonította el jogtalanul Körmenden és Szombathelyen a vasútállomások kerékpártárolójából, a szombathelyi kórház kerékpártárolójából, illetve egy kormányablak mellől. A vádlott további három lezáratlan kerékpárt a szombathelyi vasútállomás kerékpártárolójában összekészített, hogy azokat is eltulajdonítsa, azonban a rendőrök tetten érték.

Ezt meghaladóan a megvádolt férfi egy kisteherautó nyitott platójáról szerszámokat lopott el, valamint három üzletből több mint 400.000 Ft értékben tulajdonított el élelmiszereket, italokat, azonban a pénztártól történt távozás után a biztonsági őr, illetve az alkalmazottak feltartóztatták.

A járási ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés büntetés és közügyek gyakorlásától eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló