Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három időközi önkormányzati választást is tartanak ma

Keresik Kocsis Máté utódját, kiadó a polgármesteri szék a Józsefvárosban, és Árpáson is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 • A Józsefvárosban (Budapest VIII. kerületében) azért került sor időközi választásra, mert a korábbi polgármester, Kocsis Máté egyéni képviselői helyet szerzett az Országgyűlésben, a két mandátum pedig összeférhetetlen, így lemondott tisztségéről. Négy jelöltre lehet szavazni, Sára Botond a Fidesz-KDNP színeiben, egy jelölt a Munkáspárt képviseletében, ketten pedig „függetlenként” indulnak. A választáson összesen 57597-en szavazhatnak.
 • Szintén Budapesten, Belváros-Lipótvárosban Böröcz László (Fidesz-KDNP), a 4. számú egyéni választókerület önkormányzati képviselőjének lemondása miatt kellett időközi választást kiírni. Az V. kerületben hárman indulnak, egy a Fidesz-KDNP-től, míg ketten „függetlenként”.
 • A Győr-Moson-Sopron megyei Árpáson új polgármestert keresnek, mert a 2014-ben megválasztott polgármester egészségügyi okokra hivatkozva lemondott posztjáról.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hírek

  Hirdetés
  Hirdetés
  Tovább az oldalra