Három ittas sofőr is fennakadt a vasi rendőrök horgán hétvégén

Egyiküknek még jogosítványa sem volt.

A Vas megyei rendőrök a hétvége alatt három ittas járművezetővel szemben is intézkedtek Szombathelyen, Gencsapátiban és Szentgotthárdon. Az intézkedések során alkalmazott alkoholteszter mindhárom gépkocsivezetővel szemben pozitív értéket mutatott, ezért őket további mintavételre előállították – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 32 éves, a 37 éves és az 57 éves sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságokon.

A 32 éves sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért vele szemben őrizetbe vétele mellett engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek