Három motoros menekült a rendőrök elől Szombathelyen – több piros jelzésen is áthajtottak

Olvasóink jelzése szerint három motoros hosszú kilométereken keresztül menekült a rendőrök elől.

Több olvasónk is jelezte, hogy szabályokra fittyet hányó motorosok menekültek szirénázó rendőrautók elől Szombathelyen, vasárnap késő délután. Olvasónk videója:

Időrend szerint összerakva a három -feltehetőleg- férfi először a Zanati út végén, a Bálványkő utcánál lévő sportuházati áruháznál borzolta az arra járók idegeit, hangos motorbőgetéssel, majd a Zanati úton indultak a belváros irányába.

Olvasónk írta meg, hogy a Szent Márton utcában, a Zanati úti aluljárót követően egy rendőrautó állt a három motor elé, bekapcsolt fényhíddal. A motorosok valószínűleg itt kezdtek menekülni a Vörösmarty utca irányába és az elmondások alapján több piros jelzésen is áthajtottak.

A három motor a 11-es Huszár út felé folytatta az ámokfutást, majd behajtottak a Szófia utcába ahol pár napja egy autó elütött egy utcán átszaladó 14 éves fiút. Korábbi videónk:

A motorosok ezután a Szent Imre herceg utca felé vették az irányt. Ezt már egy újabb olvasónk beszámolójából tudjuk, aki dashcam felvételt is küldött. Ezen két motor látszik, mivel a jármű éppen balra kanyarodott, amikor a menekülők odaértek.

Három motoros menekült a rendőrök elől Szombathelyen – több piros jelzésen is áthajtottak
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a motorokat még Herény városrészben is látták, több utcában. Ekkor már legalább három rendőrautó próbálta őket megállítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló