Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három napra megbénulhatnak a polgármesteri hivatalok

Szeptember elején sztrájkra készül a köztisztviselők szakszervezete.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Az Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) 2020 szeptember 2-ára, 3-ára ás 4-re önkormányzati sztrájkot hirdet" – olvasható a szakszervezet mai közleményében .

"Az elmúlt hónapok kormányzati döntései lehetetlen helyzetbe hozták az önkormányzatok gazdálkodását, ezzel veszélybe sodorták több ezer önkormányzatnál dolgozó munkáját, biztos megélhetését és jövőjét" - írják, hozzátéve, hogy az önkormányzatok költségvetését súlyosan érintő kormányzati elvonások miatt elbocsátások lehetségesek.

„A munkaerőhiány miatt az önkormányzatok számára már most is komoly terhet jelent az ügyfelek, a lakosság kiszolgálása" - indokolják a belebegtetett sztrájkot.

Hogy pontosan mi a követelésük és mi történik majd szeptember első napjaiban, azt a jövő héten közli a szakszervezet, amely azt is ígéri, hogy kampányba kezd, hogy az emberek a sürgős ügyeiket intézzék el a sztrájk előtt, vagy időzítsék az azt követő napokra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra