Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három vagy négy autó ütközött Szombathelyen

Citroen, Fiat és Jeep volt a helyszínen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Paragvári utcában. A Petőfi Sándor utca felé tartó Jeepbe Fiatot tolt egy Citroen áruszállító. Az eset érdekessége, hogy a Citroen vezetője szerint az ütközés azért történt, mert az ő autójukba belehajtott egy "dobozos" Peugeot, aminek a vezetője a baleset után elhajtott. A nyomok nem igazolják egyértelműen ezt a teóriát, a Citroenen ugyanis nem volt olyan nyom, ami egy nagyobb lökésnél, vagy érintőleges ütközésnél keletkezhetett volna. A rendőrség bekéri a környező kamerák felvételeit és ellenőrzik a szóba jöhető járműveket. A Jeepet vezető férfi kérdésünkre elmondta, hogy lassan haladt egy busz mögött, amikor csattanást hallott. Arra gondolt, hogy a mögöttük haladók összeütköztek, amikor az autóját meglökte a Fiat.

Hármas baleset
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A sofőr biztos abban, hogy csak egy csattanást hallott azelőtt, mielőtt az ő autója is részese lett a balesetnek. A Fiatot vezető hölgy annyira megijedt az ütközésnél, hogy nem tudott visszaemlékezni arra, hallott-e csattanást azelőtt, mielőtt a Citroen nekiütközött az autójának. A ráfutásos, ún. szendvicsbalesetben ezúttal is a középső autó (szlengben: töltelék) járt a legrosszabbul, az eleje és a hátulja is megrongálódott. A Citroen vezetője azt mondta, hogy ő meg tudott volna állni az előtte lassító Fiat előtt, ha a Peugeot bele nem löki az autó hátuljába. Rendszámot nem tudott megjegyezni. Az aszfalton nem látszódott törmelék a Peugeotból, vagy a Citroen hátuljából. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Hármas baleset
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés