Három vasi kézilabdás a serdülő válogatott keretében

Bolfán Nikolett, Szecsődi Vivien és Császár Zsófia is meghívót kapott a Szarka Éva, Pádár Ildikó szövetségi edzők által irányított korosztályos válogatott keretébe.

A SZoESE-Sportiskola női serdülő kézilabdacsapata csoportmásodikként jutott tovább az OSB felsőházi rájátszásába, ahol a Pénzügyőr-Spartacusszal, a Főgáz-Gázművek MTE-ASI-val, a Szent István Építők SC-vel és a Vasas-ASI csapatával méri össze tudását.

Az alapszakaszban szerzett pontokat a csapatok magukkal hozták. Az első két helyezett kvalifikálja magát az Országos Döntőbe. A vasi csapatra 8 mérkőzés vár.

További hír a csapat háza tájáról, hogy három játékos, Szecsődi Vivien, Császár Zsófia, és Bolfán Nikolett a régióválogatottak tornáján nyújtott teljesítményük alapján meghívást kaptak a Szarka Éva, Pádár Ildikó szövetségi edzők által irányított korosztályos válogatott keretébe.
Az első összetartásra, ahová 30 fiatal tehetséget hívtak be, február 22-én, Budapesten kerül sor.

Császár Zsófia
Nyugat.hu
Bolfán Nikolett
Nyugat.hu
Szecsődi Viven
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport