Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hátba szúrta feleségét és elmenekült egy kezelt férfi Csipkereken

A férfinek vasárnap kellett volna visszamennie egy pszichiátriai betegeket kezelő otthonba egy négy napos eltávozás után. Hétfőn azonban saját házuknál hátba szúrta a feleségét, majd kerékpárral elmenekült a helyszínről.
Nyugat.hu

Információnk szerint súlyosan megsérült az a középkorú asszony, akit hétfőn délelőtt saját férje szúrt meg csipkereki házuknál. A településen jól ismerik I.-t, aki a helybéliek elmondása alapján békés, csendes ember, ha nem iszik. A hangsúly azonban azon van, hogy

ha

.

Nyugat.hu

A férfi alkoholproblémái miatt korábban a szombathelyi kórházba került, ahonnan megszökött, később a szombathelyi 11-es Huszár úti pszichiátrián kezelték, innen került Intaházára, a Kemenesaljai Egyesített Kórház Pszichiátriai Betegek Szociális Otthonába, ahol a hosszú hétvégére négy napos kimenőt kapott. Vasárnap kellett volna visszamennie, ezt azonban nem tette meg.

Nyugat.hu

Arról egyelőre nincs információnk, hogy volt-e előzménye a családi veszekedésnek. Csipkereken többen is biztosra veszik, hogy ha nem találják meg a rendőrök rövid időn belül a férfit, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy élve kerül elő.

Nyugat.hu

Egy helyi férfitől megtudtuk, hogy a késelés után a kiserdő felé indult kerékpárral a tettes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra