Havas út-körkép videón - M86-88-84-Sárvár-Vép-Szombathely

Olvasónk kérte.

Ahogy arról beszámoltunk Havas úton pördült egy Volvo elé egy Toyota kisteherautó a 88-as főúton 2023. December 02. 14:35 szombaton, a 88-as főúton az intenzív havazásban sérüléses közlekedési baleset történt.

Egy mozgássérült olvasónk ezután írt szerkesztőségünknek és arra kért bennünket, hogy ha lehetséges, akkor osszuk meg vele azt a felvételt, amin a havas úton eljutunk a baleset helyszínére, Szombathelytől a 88-as főútig, mert szeretne gyönyörködni a havas tájban.

Az ilyen videókat nem csak azért nem osztják meg sokan, mert dolgozni kell vele, hanem azért sem, mert minden szabálysértés azonnal látszik, amit a kamerás autó sofőrje elkövet. És ki szereti, ha ezért szidják, jogosan?

Nekünk nincs ilyen félelmünk, úgyhogy örömmel megosztjuk a kameraképet olvasónkkal és azokkal, akik szívesen megnéznek ilyen videókat. Bízunk benne, hogy a " Jajj, 0,22 másodpercre látszódtam a videón a szeretőmmel, romokban az életem, még New Yorkban is erről beszélnek " típusú hozzászólások elkerülnek minket.

Jelezzük, hogy a videó elején még intenzív havazás volt a térségben, így felesleges felhozni azt, hogy "miért nem fekete az aszfalt"? Ilyen esetben minden olyan országban fehér az út, ahol nem megoldott az aszfalt fűtése.

Reméljük, hogy a videót kérő olvasónk mellett lesznek még néhányan, akik örömüket lelik a fehér fenyőfákban és a kis úti videónkban. A címlapkép se riasszon el senkit, azért ez a valós képkocka került ki nyitóképnek, hogy a videó ne üssön el a profiltól. A felvétel nem balesetről szól. A videó megtekintőinek nyugodt perceket kívánunk. Az útvonal: Szombathely - 87-es főút - M86 - 88-as - Sárvár - 84-es - 88-as - M86 - 8445 - Vép - 8443 - Szombathely

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló