Vas, Zala, Veszprém és Somogy megyében csúsznak az utak

A Dunántúlon nagy részén esik vagy szállingózik a hó.

Hétfő reggel túlnyomóan borult, felhős, a keleti országrészben sokfelé ködös az idő. A Dunántúlon nagy részén esik vagy szállingózik a hó - írja az utinform.hu.

A gyorsforgalmi utak burkolata többnyire sónedves. A főutak burkolata jellemzően sónedves de Veszprém, Zala és Somogy megyében vannak latyakos, hókásás szakaszok. A mellékutak is jellemzően sónedvesek, de télies útviszonyokra kell készülni a Nyírségben és a Hajdúságban, valamint nyugaton a Vas, Zala, Veszprém és Somogy megyében is.

A látási viszonyok általában jók, de a Tiszántúlon a sokfelé ködös területeken, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, helyenként csak 100-300 m közötti a belátható út hossza. A Nyírségben és a Hajdúságban a ködfoltos területeken, akár a 100 m-t is alig éri el a látótávolság.

Gyenge a légmozgás vagy szélcsend van.

A hőmérséklet -14 és -1 fok között változik, a legalacsonyabb értékeket az Észak-Alföldi tájakon mérték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás