Biztosító irodaházának csapódott egy kisodródó BMW Szombathelyen

A mentők az autót vezető nőt és az utasát is kórházba szállították. A sofőr balra akart kanyarodni, de az autó kisodródott a város legszélesebb kereszteződésében.

Az elsődleges adatok alapján senki sem szenvedett súlyos sérülést, miután egy BMW személyautó vezetője elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és a jármű egy olyan épület falának csapódott, ami több biztosítótársaság irodáinak is helyet ad. A baleset szombaton éjszaka történt.

Az autó a szombathelyi Szent Márton utcából akart balra kanyarodni, a Hunyadi János útra, de a BMW sodródni kezdett, felhajtott a járdára, egy irodaépület sarkának ütközött, majd az úttestre visszagurulva állt meg.

Rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy az autóban ülők használták a biztonsági öveiket. A mentők kivizsgálásra kórházba szállították őket.

A BMW az eredeti haladási irányával szembe állt meg
TM/Nyugat.hu

A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a gépjárművet. A törmeléket és az úttestre folyt szennyező anyagot a SZOVA ügyeletese takarította fel.

A balra kanyarodó BMW vezetője elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett
TM/Nyugat.hu

A forgalom sávelhúzással, rendőri irányítás mellett haladhatott. Nem alakult ki torlódás.

A kereszteződésben kisodródó gépkocsi házfalnak ütközött
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló