Több szombathelyi háziorvosnak és gyerekorvosnak is változik a rendelési ideje

A módosításokat az orvosok kérték.

Az utóbbi hónapokban több szombathelyi háziorvosi és gyermekorvosi praxisban is változás történt, az új orvosok közül néhányan kezdeményezték rendelési idejük megváltoztatását. Ehhez viszont az önkormányzattal kötött szerződésüket módosítani kell, ami a közgyűlés Gazdasági és Jogi Bizottságának a hatásköre.

A módosítás több felnőtt háziorvost, és a Deák F. utca 3. alatti gyermekorvosi rendelőt érinti. Főként a délelőtti és délutáni rendeléseket cserélik el, illetve péntekenként páros- és páratlan heti, eltérő rendelési időt szeretnének.

A rendelési idők elérhetők az alábbi linkeken:

 • Felnőtt háziorvosok rendelési ideje itt nézhető meg.
 • Gyermekorvosok rendelési ideje itt található.
 • A házi fogorvosi rendeléseknél nincs változás.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet