Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Takátsné Tenki Mária is fullba nyomja a fideszes arroganciát

A Házon kívül riportere hiába próbált beszélni az illetékes politikusokkal, válaszra sem méltatták.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy azt már olvashatták, a szombathelyi Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, dr. Takátsné dr. Tenki Mária egy korábbi közgyűlésen azt a javaslatot tette, hogy ő és a bizottság többi tagja ellenőrizné a szakmai munkát a színházban.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ezután a 24.hu újságírója megpróbálta telefonon meginterjúvolni Szakmai kérdésekben adott szakmai választ a szakmailag felkészületlen riporternek Tenki Mária 2017. March 28. 19:40 a Tenki Máriát, aki már akkor is megvillantotta, hogy neki is elég jól megy a fideszes arrogancia.

Vágvölgyi Bálint

Most az RTL Klub Házon kívül című műsora próbálkozott meg körbejárni a dolgot, de az illetékes politikusok most sem erőltették meg magukat.

Én is elbeszélgethetnék vele az ő szakmai munkájáról?

Szívesen nyilatkoztak viszont a Weöres Sándor Színház művészei. Bánfalvi Eszter nem is fogta vissza magát, mint mondta, ő is elbeszélgetne Tenki Máriával az ő szakmai munkájáról, mert neki is megvan róla a véleménye.

Én ezt nonszensznek tartom

- tette hozzá. A színésznő szerint a szakmai bizottság ellenőrzése olyan, mintha ő akarna a bizottság tagjain vakbélműtétet elvégezni.

Nyugat.hu

A WSSZ egy másik színésze, Mertz Tibor sem érti igazán a dolgot, de mint mondja, ők nagyon várták, hogy jöjjenek ellenőrizni, de hiába. A Házon kívül riportere, Serdült Szilvia megpróbálta megkérdezni a dologról Tenki Máriát, aki először a személyes találkozót utasította el, a kaputelefonon sem válaszolt, aztán a mobilt is rányomta a riporterre. Hasonlóan viselkedett Koczka Tibor alpolgármester is, aki e-mailben közölte, hogy ő nem kíván nyilatkozni.

Ascher Tamás, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező sem érti, hogy miért kell 2017-ben ellenőrizgetni. Mint mondja, a szocializmusban megnézték, épp kitör e a forradalom egy előadás hatására, ma viszont nincs erre semmi szükség, kivéve ha célirányosan hibákat keresnek.

Serdült Szilvia megszólaltatta Jordán Tamást is, aki szintén nem érti, miről lehet az ellenőrzés során szó.

Arra nem gondolok, és ők sem gondolhatják komolyan, hogy benéznek a próbára és azt mondják, hogy nem onnan kéne jönnie, vagy most le kéne térdelnie, vagy most az a szót ne mondja. Ilyeneket fel se tudnék tételezni.

Itt a teljes adás:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés