Hazudtak a nyomozóknak és a bírónak, vádat emeltek ellenük

A férfi még korában ittasan egy villanyoszlopnak ütközött. Később azt mondta, hogy nem ő vezetett, hanem egyik nőismerőse. A nő pedig belement a hazudozásba.

Hamis vád miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség egy férfival szemben. A vádirat szerint a megvádolt férfi korábban Szombathelyen ittasan vezetett személygépkocsit, amellyel egy villanyoszlopnak ütközött. A vele szemben indult büntetőeljárásban – mind a nyomozó hatóság, mind a bíróság előtt – valótlanul olyan nyilatkozatokat tett, hogy a járművet nem ő, hanem nőismerőse vezette, akit így közlekedési szabálysértés elkövetésével vádolt meg hamisan. A szintén megvádolt nő – akit tanúként hallgattak meg a hatóságok – szintén hamis vallomásokat tett, azzal, hogy a társa által okozott, személyi sérüléssel nem járó balesetet magára vállalta.

A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló