Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hende Csaba: Brüsszel finanszírozza a terrorizmust

A volt honvédelmi miniszter, Szombathely országgyűlési képviselője a parlamentben ragadtatta el magát.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretném emlékeztetni önöket arra, hogy itt az Országgyűlésben néhány hónappal ezelőtt napirend előtti felszólalásomban fejeztem ki ... a terrorizmus brüsszeli finanszírozásának veszélye miatti aggodalmaimat. (...) Bárcsak ne lett volna igazam...

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Ezt ma, kedden jelentette ki Hende Csaba az országgyűlésben, napirend előtti felszólalásában. Hende némi kitérő után eljutott ehhez a kérdésig is:

...hány ártatlan európai embernek kell még meghalnia e felelőtlen politika miatt?...

Hende egyébként arra célzott, hogy a terrorgyanúval elfogott F. Hasszánnál találtak egy bankkártyát, amit az EU területén adtak ki. Kiderült, hogy a kártyákról már régóta tudomása van a Fidesznek, 2017-ben indította el az ENSZ a segélyprogramot. A kártya nem anonim, egy számmal azonosítják a tulajdonosát, hat hónapig érvényes és havonta ellenőrzik a használatát.

Az F. Hasszánnál talált kártyát Görögországban adták ki, és csak Görögországban volt használható.

A Fidesz a bevándorlást és a migrációt az utóbbi hetekben fokozottabban használják fel politikai céljaikra, és nem csak az országos politikában. Szombathelyen az új többség megalakulása után állandóan bevándorláspártinak nevezik az ellenzéket, Lendvai Ferenc frakcióvezető már szinte vicces felszólalása itt van videón:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés