Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

De hová tűnt Hende Csaba?

Olvasónk tette fel a kérdést, mi megtaláltuk Szombathely országgyűlési képviselőjét.

Hende Csaba azért annyira nem tűnt el, hiszen a vasi kormánypárti sajtó ezekben a napokban is foglalkozik vele. És Facebook-oldalán is posztol rendszeresen.

Tény, hogy Szombathelyen nem látni Hendét, hivatalos teendői közben semmiképpen. De ez nem új, a tavaly őszi önkormányzati választások óta - amelyet elvesztett a Fidesz - nem szerepelt a megyeszékhelyen hivatalos ügyben a nyilvánosság előtt.

Hende Csaba Horvátlövőn
Forrás: Facebook / Hende Csaba

Persze, a Fidesz és a baráti szervezetek eseményei ott van, és az is előfordult, hogy sajtótájékoztatót is tartott, szigorúan megválogatva a meghívottakat, csak a kormánypárti sajtónak.

De a megyében jelen van Legutóbb Horvátlövőn járt, ahol egy útfelújításon fotózták, de reggel Náraiban is volt, ahol szintén utat újítanak fel. Pénteken pedig Bucsuban örült annak, hogy a falu 173 millió forintot nyert egy uniós pályázaton bölcsőde építésére.

Nem újdonság Hendétől az sem, hogy a környékbeli falvakat járja hiszen Szombathely mellett további 11 település (Balogunyom, Bucsu, Dozmat, Felsőcsatár, Horvátlövő, Nárai, Narda, Pornóapáti, Sé, Torony és Vaskeresztes) tartozik a választókerületéhez.

És ha már az ellenzéki vezetésű Szombathely nem létezik a számára, ezeken a településeken találja meg a bázisát. Hiszen az itt élő választópolgárok szavazatai a mérleg nyelvét is jelenthetik a szombathelyiek szavazatai mellett.

Szóval, Hende nem tűnt el, csak Szombathelyről, a környező településekre elmegy, ha valami jó hírt kell bejelenteni.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra