Úgy tűnik, tényleg Hende Csaba lesz a Fidesz képviselőjelöltje Szombathelyen

„Hende Csaba, az Ön képviselőjelöltje” - áll egy 2022-es kártyanaptáron. Frissítve!

Frissítés

Közben soproni kollégáink jelezték, hogy megszólalásig hasonló szórólap jelent meg városukban, a soproni fideszes képviselőjelölt fotójával és aláírásával.

enyugat.hu

Így már biztos, hogy központilag vezérelt akcióról van szó, és akkor bejelentésnek is tekinthető, hogy Szombathelyen Hende Csaba, Sopronban Barcza Attila lesz a Fidesz képviselőjelöltje.

Korábban írtuk


Miközben az ősz eleji előválasztáson kiderült Hivatalos: Czeglédy Csaba, a DK jelöltje nyerte a szombathelyi előválasztást 2021. September 29. 19:20 , kik lesznek az összefogásban szereplő ellenzéki pártok közös képviselőjelöltjei, a Fidesz egyelőre nem jelentett be egyetlen jelöltet sem.

A kormánypárt az utóbbi ciklusokban mindig is az utolsó pillanatokra tartogatta a bejelentéseket, amit rendre megelőz, hogy Orbán Viktor személyesen is elbeszélget velük.

Vas megye 1-es választókerületében, Szombathelyen is régóta megy a találgatás, de jó ideje úgy tűnik, Hende Csaba lesz a jelölt, aki 2002 óta országgyűlési képviselő, és 2006 óta négy választást nyert meg.

Most viszont úgy tűnik, mégiscsak van döntés. Egy érdekes kártyanaptár jutott el szerkesztőségünkhöz, amin kiszúrtunk valamit. A kártyanaptár egyik oldalán - mi más is lehetne - van egy 2022-es naptár.

A másik oldalon, karácsonyi és újévi jókívánságok mellett egy mosolygó Hende portré, és alul az aláírás: "Hende Csaba, az Ön képviselőjelöltje."

Nyugat.hu

Mutatjuk közelebbről:

Nyugat.hu

A kártyanaptáron rajta van a Fidesz és a KDNP logója is, így azért talán hivatalosnak tekinthető.

Szóval, habár még nem volt hivatalos bejelentés, de Hende Csaba már képviselőjelöltként szerepel egy szórólapon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet