Úgy tűnik, tényleg Hende Csaba lesz a Fidesz képviselőjelöltje Szombathelyen

„Hende Csaba, az Ön képviselőjelöltje” - áll egy 2022-es kártyanaptáron. Frissítve!

Frissítés

Közben soproni kollégáink jelezték, hogy megszólalásig hasonló szórólap jelent meg városukban, a soproni fideszes képviselőjelölt fotójával és aláírásával.

enyugat.hu

Így már biztos, hogy központilag vezérelt akcióról van szó, és akkor bejelentésnek is tekinthető, hogy Szombathelyen Hende Csaba, Sopronban Barcza Attila lesz a Fidesz képviselőjelöltje.

Korábban írtuk


Miközben az ősz eleji előválasztáson kiderült Hivatalos: Czeglédy Csaba, a DK jelöltje nyerte a szombathelyi előválasztást 2021. September 29. 19:20 , kik lesznek az összefogásban szereplő ellenzéki pártok közös képviselőjelöltjei, a Fidesz egyelőre nem jelentett be egyetlen jelöltet sem.

A kormánypárt az utóbbi ciklusokban mindig is az utolsó pillanatokra tartogatta a bejelentéseket, amit rendre megelőz, hogy Orbán Viktor személyesen is elbeszélget velük.

Vas megye 1-es választókerületében, Szombathelyen is régóta megy a találgatás, de jó ideje úgy tűnik, Hende Csaba lesz a jelölt, aki 2002 óta országgyűlési képviselő, és 2006 óta négy választást nyert meg.

Most viszont úgy tűnik, mégiscsak van döntés. Egy érdekes kártyanaptár jutott el szerkesztőségünkhöz, amin kiszúrtunk valamit. A kártyanaptár egyik oldalán - mi más is lehetne - van egy 2022-es naptár.

A másik oldalon, karácsonyi és újévi jókívánságok mellett egy mosolygó Hende portré, és alul az aláírás: "Hende Csaba, az Ön képviselőjelöltje."

Nyugat.hu

Mutatjuk közelebbről:

Nyugat.hu

A kártyanaptáron rajta van a Fidesz és a KDNP logója is, így azért talán hivatalosnak tekinthető.

Szóval, habár még nem volt hivatalos bejelentés, de Hende Csaba már képviselőjelöltként szerepel egy szórólapon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet