Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Budai luxusvillából jár kampányolni Hende Csaba?

A Fidesz Casanovája az állami Audit használja magáncélokra is – írja a morning.hu. És még sok mást is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma reggel megjelenő írásában a lap Hende Csabáról ír érdekes részleteket. Azt is, hogy Hende állítólag egy úszómedencés, nagygarázsos, budai villából jár kampányolni az állami, miniszteri munkájához járó szolgálati Audival. Úgy tudják, hogy új élettársának gyerekei is ezzel a kocsival közlekednek. A villán most éppen munkások dolgoznak, a morning.hu azt írta, remélik, hogy a felújítást nem az adófizetők fizetik.

Hende életvitele és a keresztény erkölcs

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A lap felidézi, hogy februárban Szombathelyen papokat és lelkészeket győzködtek Zárt körben, papokkal tanácskoztak a fideszes vezetők 2014. February 12. 19:52 , Hende Csaba ezen az eseményen országgyűlési képviselőjelöltként vett részt, de ide is az állami Audival utazott. Egyik fotónkon felismerni is vélik Hende új élettársát.

A lap szerint a képen látható fehér kabátos hölgy Hende új élettársa
BZ

A morning.hu utal egy nemrég, Veres András püspökkel készült interjúra , amiben a püspök többek között kijelenti, hogy igaz keresztény úgy szavaz, hogy nem a pártokat nézi, hanem

a jelölt személyét kell mérlegre tennünk, hogy saját életvitelében, erkölcsiségében hogyan éli azt az értékrendet, amely az ő politikai nézete (…) fontos, hogy ne csak a szavakat, hanem a tetteket is lássuk, hiszen az ígérgetések sokszor megtévesztők, néha tudatosan félrevezetők. (…) azt kell választanom, amely a legtöbbet megvalósít abból az értékrendből, amit én is fontosnak tartok. Ezt nevén is nevezhetjük, hiszen a tevékenységük, az eddigi múltjuk mindenféleképpen bizonyítja azt, hogy ők eddig mit gondoltak, mit vallottak, mit tettek ezen a téren.

Hende villája a morning.hu fotóin
morning.hu

A morning.hu szerint Hende életvitele épp ellentétes a püspöki iránymutatással, hiszen pártjával a család szentségét, a keresztény hagyományok és erkölcsösség feltétlen és odaadó tiszteletét hirdeti. A lap azt írja, Hende munkahelyén, saját minisztériumában szűrte össze a levet fiatal szeretőjével, és miután lebuktak, felesége el is vált tőle Hende Csaba elvált a feleségétől 2013. July 12. 07:23 . Hende ezt követően költözött be szeretőjével a budai luxusvillába.

Törvényt is sért?

A morning.hu információ szerint Sz. M. már 2012-ben is Hende szeretője volt Hende Csaba már 2012-ben elköltözött a családjától 2014. February 06. 07:52 , október 23-án, Sz. M. születésnapján Párizsban, a magyar nagykövetség rendezvényén vettek részt közösen, erről a nagykövetség honlapja is beszámolt.

A lap biztosra veszi, hogy Hende az adófizetők pénzéből vásárolt és fenntartott szolgálati Audit nem csak miniszteri munkájához, hanem kampányához és élettársa gyerekeinek iskolába szállításához is használja. És azt is, hogy Budán luxuskörülmények között élő Hende felveszi a Vas megyei képviselőségért járó költségtérítést, amit törvénysértőnek tartanak.

A végén egy kérdést is feltesznek, jelenleg ki lakik Hende szombathelyi lakcímén, ha ő már évek óta nem? Bérleti díj bevétel viszont nem szerepel Hende Csaba vagyonbevallásában Szegény, szegény Vas megyei képviselők 2014. February 03. 17:20 .

A cikkel kapcsolatban természetesen megkeressük Hende Csabát is, hogy tudjon reagálni az abban leírtakra. A minisztérium sajtóirodája röviden válaszolt:

Miniszter úr nem kíván élni a felajánlott lehetőséggel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Zárt körben, papokkal tanácskoztak a fideszes vezetők

A szombathelyi találkozón ott volt Hende Csaba, Ágh Péter és valószínűleg egy államtitkár is.

Hende Csaba már 2012-ben elköltözött a családjától

Az éves vagyonbevallások erről tanúskodnak. Olvasóink hívták fel rá figyelmünket.

Szegény, szegény Vas megyei képviselők

Semmit nem gazdagodnak, hiába, az ország és a választópolgárok érdekében végzett munka áldozatokkal jár.

Hende Csaba elvált a feleségétől

Információink szerint a közelmúltban az egyik fővárosi kerületi bíróság mondta ki a válást.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés