Hét lopott bicikli gazdáját keresi a szombathelyi rendőrség

Az állomás mellől nyúlták le őket.

Ha önnek az állomás környékén ellopták a biciklijét, még az is lehet, hogy nem annyira reménytelen az ügy, mint amilyennek tűnt.

A szombathelyi rendőrség ugyanis büntetőeljárást indított „lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja” miatt egy lakcím nélküli férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanis megalapozott a gyanúja annak, hogy

az elkövető 2023. január 6. és 2023. január 10. közötti időszakban, Szombathelyen, a vasútállomás kerékpártárolójából, valamint a Vasút utca 14. szám melletti tárolólóból hét kerékpárt tulajdonított el, melyek jogos tulajdonosait keresi a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A rendőrség kéri, hogy akinek a fenti időszakban, a fent leírt helyekről eltulajdonították a kerékpárját és annak tulajdonjogát igazolni tudja, jelentkezzen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Amennyiben az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-191-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló